Universal Kazan Pazarlama Ve Taah.ltd.şti.

Şirket Hakkında























Firma Profili

ÜNİVERSAL KAZAN

Isı cihazları üretiminde 1970 yılından beri faaliyette bulunan firmamız, sürdürdüğü araştırma-geliştirme faaliyetleri ile müşteri ihtiyaçlarını göz önünde bulundurularak, teknolojik yenilikleri ürünlerine uygulamış; dolayısı ile konusunda öncü olmuştur. Ürünlerimizde kalite, güvenlik, verim, ömür ve kullanım kolaylığı üretimimizde göz önünde bulundurulan temel unsurlardır. Ayrıca satış sonrası teknik destek ve servis hizmetlerimizle en yüksek müşteri memnuniyetini sağlamak öncelikli hedefimizdir.

ÜNİVERSAL; buhar kazanları, buhar jenaratörleri, kızgın yağ kazanları, sıcak ve kızgın su kazanları, atık ısıdan geri kazanım sistemleri, sıcak su üreticileri, sıcak hava ve gaz üreticileri, degazör sistemleri, katı yakıtlı buhar santralleri, kızgın yağ santralleri, plakalı ısı değiştiriciler konusunda sektörde uzun yıllardır varolmanıın haklı gururunu yaiayarak hizmetlerine devam etmektedir.

1475 sayılı İş Kanunu kapsamında 11 Ocak 1974 tarihli ve 14765 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Tüzüğü'nce endüstriyel alanda bulunan ekipmanların periyodik kontrollerini zorunlu kılınmıştır. ÜNİVERSAL, zorunlu periyodik kontrolleri gerçekleştirmektedir.
Universal Kazan Pazarlama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Universal Kazan Pazarlama Ve Taah.ltd.şti.
Sektörü: Makina » Buhar Kazanı
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Gülcan
Adres: İkitelli O.s.b. Metal-iş Sanayi Sitesi 8.yol 36 Numara
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5497070
Web Sitesi: www.universalkazan.com
Ürünleri
GENEL ÖZELLİKLER • Ani buhar çekimlerine cevap verir. • Geniş buharlaşma yüzeyine ve buhar hacmine haizdir. • Büyük ve ondüleli yanma hücresi...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Universal Kazan Pazarlama firma bilgileri. Universal Kazan Pazarlama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Universal Kazan Pazarlama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Universal Kazan Pazarlama Ve Taah.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-07-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.