Universal Lojistik Sistemleri

Şirket Hakkında
ULS GROUP Uluslar arası taşımacılık – avantajlı, rahat, gelecek vaat eden Çağdaş uluslar arası nakliyecilik karışık ve: Şeffaf organizasyon; Sıkı kontrol; Uyumlu yaklaşım; Lojistik ve hukuki detaylardan haberdar olma. gibi becerileri gerektiren bir süreçtir. Dünyanın her yerine malın güvenli ve zamanında ulaşımı, ancak tüm bu koşulların yerine getirildiği taktirde mümkündür. ULS GROUP nakliye ve taşımacılık servisi alanında ciddi tecrübeye ve mükemmel donanımına sahiptir. Nakliyecilik alanında bizimle işbirliğiniz - ticaretinizin uluslar arası pazara yükselmesinin garantisidir. Bizimle çalışmanın avantajları nelerdir? ULS GROUP’ UN ana uzmanlık alanları Rusya dâhil dünya çapında hava ve kara taşımacılığı olmaktadır. Bu amaçlar doğrultusunda kendi mülkiyetimizde bulunan en iyi Avrupa markası olan ve farklı hacimleri araçlarla donatılmış otoparkımız ve uçaklarımız kullanılmaktadır. Bunun sonucu olarak hem standart tarifeli malların hem düşük hacimli stratejik mamullerinizde dünyanın herhangi bir noktasına nakliye servisimizden yararlanabilirsiniz. Bünyemizde geliştirdiğimiz ve pratikte uyguladığımız yüklerin taşınması, depolanması ve işlenmesinde yüksek teknolojik çözümlerimiz söz konusudur. Dolayısıyla bizim hizmetlerimizden yararlandığınız taktirde Rusya ve ya dünya çapında malınızın konteynır bazında taşımacılığın ve başka nakliye şekillerin tarafımızdan en etkin ve güvenli olduklarında nemin olabilirsiniz. ULS GROUP’un tüm Avrupa’da ayrıca Çin ve ABD’de şubelerinin olması uluslar arası taşımacılık sürecini optimize etmekte ve gümrükleme işlemlerini kolaylaştırmakta. Güçlü maddi donanmamamız ve ilerici lojistik teknolojilerimiz sayesinde hem müşterimize en üst seviyede hizmet sunmayı he de kara ve havayolu taşıma fiyatlarını optimize etmeyi başardık. Böylece, bizimle çalıştığınız taktirde Rusya ve dünya çapında nakliyecilik faaliyetinin beraberinde getirdiği problemlerinden tamamen kurtulmuş olursunuz. ULS GROUP uzmanları malınızı teslim alır, gerekli lojistik işle
Universal Lojistik Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Universal Lojistik Sistemleri
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Hava Yolu
Yetkili Kişi: Mehmet Bayramiç
Adres: Merkez Mahallesi 29 Ekim Cad. No:16 Yenibosna Bahçelievler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4960202
Web Sitesi: http://www.uls-global.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Universal Lojistik Sistemleri firma bilgileri. Universal Lojistik Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Universal Lojistik Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Universal Lojistik Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.