Universium Yurtdışı Egitim Ve Ticari Danışmanlık Ltd.şti.

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ BULGARİSTAN MERKEZ OLMAK ÜZERE TÜM BALKAN ÜLKELERİNDE VE İNGİLTEREDE EGİTİM VE TİCARİ DANIŞMANLIK FAALİYETİNDE BULUNMAKTADIR.TÜRKİYEDEN VE AVRUPA ÜLKELERİNDEN LİSANS, YÜKSEK LİSANS, DOKTORA, LİSANS VE MÜHENDİSLİK TAMAMLAMA ÖGRENCİLERİNİN BULGARİSTANDA MÜHENDİS ÜNVANI ALMALARINI SAGLAMAKTADIR.
TIP, ECZACILIK, DİŞ HEKİMLİGİ ALANINDA DA YÜZLERCE ÖGRENCİNİN MEZUN OLMALARINI KALİTELİ VE SEVİYELİ DANIŞMANLIK HİZMETİ VEREREK GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR.
AYRICA FİRMAMIZ , BULGARİSTANDA VE BALKAN ÜLKELERİNDE YATIRIM VE İŞ YAPMAK İSTEYEN GİRİŞİMCİLERE , ŞİRKET VE TEMSİLCİLİKLER KURMAKTA, , OTURUM VE İŞÇİ ÇALIŞMA İZİNLERİNİ GERÇEKLEŞTİREREK FAALİYETLERİNİ SAGLAMAKTADIR.
BÖLGEMİZİN CAZİP YATIRIM İMKANLARINI GİRİŞİMCİLERE SUNARAK YÜKSEK KAZANÇLAR ELDE ETMELERİNİ SAGLAMAKTADIR.WEB SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDİNİZ.

www.universium.com.tr
www.businessinbulgaria.com.tr
Universium Yurtdışı Egitim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Universium Yurtdışı Egitim Ve Ticari Danışmanlık Ltd.şti.
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: İhsan Bozkurt
Adres: İstanbul, , Uptwins Residance A101 Soganlık-kartal/istanbul sofia , , Ul.tsar Simeon 202/4 Bulgaristan londra Sta, , 71-75 Shelton Stresten Covent Garden Londra/ingiltere
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye/Bulgaristan/İngiltere
Telefon: (216) - 3370212
Web Sitesi: universium.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Universium Yurtdışı Egitim firma bilgileri. Universium Yurtdışı Egitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Universium Yurtdışı Egitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Universium Yurtdışı Egitim Ve Ticari Danışmanlık Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-02-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.