Ünlü İletişim Eğitim Yayın Sosyal Hizmet İnşaat Taah. Sanayi Ltd.şti

Şirket Hakkında
ŞİRKETİMİZ YENİ YAPILANAN VE EKONOMIK AVANTAJLAR SAGLAYAN TURKNETIN BATI KARADENIZ BOLGE BAS BAYISIDIR. BUNUN YANINDA HASTA BAKIMI (EV YADA HASTANE REFAKATI OLARAK ) EGITIM , YAYIN , İNŞAAT GIBI BIRCOK FAALIYET ALANINA SAHIPTIR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ŞİRKETİMİZ SİZ SAYIN MUSTERILERIMIZE DAHA EKONOMIK İLETİŞİM VE İNTERNET KULLANIMINI SUNMAKTA OLUP TURKNET BATI KARADENIZ BOLGE BAYISIDIR. BUNUN DISINDA HASTA BAKIMI ( HASTANE VEYA EVLERDE ) , EĞİTİM , YAYIN VE İNŞAAT ALANLARINDA FAALIYET GOSTERMEKTEDIR.
İletişim Bilgileri
Firma: Ünlü İletişim Eğitim Yayın Sosyal Hizmet İnşaat Taah. Sanayi Ltd.şti
Sektörü: Telekomünikasyon » Telekomünikasyon Diğer
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: HARUN ÜNLÜ
Adres: ZONGULDAK CAD. TÜCCARLAR YAPI KOP. NO:57
Şehir: Karabük
Ülke: Türkiye
Telefon: (370) - 4121712
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ünlü İletişim Eğitim firma bilgileri. Ünlü İletişim Eğitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ünlü İletişim Eğitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ünlü İletişim Eğitim Yayın Sosyal Hizmet İnşaat Taah. Sanayi Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.