Üre Ulus.taş.tic.ltd.şti

"Yükünüzü Değil Güveninizi Taşıyoruz"

Şirket Hakkında
Üre Taşımacılık ailesi olarak bize göstermiş olduğunuz güveni boşa çıkarmadan bu hizmetleri Ecem bünyesinde birleştirerek sizlere alternatif hizmet ve fiyat oluşturmayı ve komple bir hizmet sunmayı amaçladık." Üre Taşımacılık olarak amacımız, müşteri odaklılık, sıfır hata, hızlı ve etkin çözüm üretebilme, sürekli değişen ve gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, siz değerli dostlarımızın beklentilerini karşılamanın da ötesine geçip, faaliyet alanımız ne olursa olsun, sunmaya çalıştığımız kaliteli hizmetimizi "Üre Taşımacılık " olarak markalaştırmaktır.
Üre Ulus.taş.tic.ltd.şti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Üre Ulus.taş.tic.ltd.şti
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: Ahmet Ali Üre
Adres: Haraparası Mah. Y.selim Cad. A.eskiocak İşh. B Blok No: 36 Antakya/hatay/türkiye
Şehir: Hatay
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 1944444
Web Sitesi: www.urenakliyat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Üre Ulus.taş.tic.ltd.şti firma bilgileri. Üre Ulus.taş.tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Üre Ulus.taş.tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Üre Ulus.taş.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.