Urfaekol Elektrik Aydınlatma

Şirket Hakkında
Misyonumuz
Müşterilerimizin başarıları için değer sağlamak amacıyla uluslararası kalite standartlarında elektrik ürünleri ve hizmetleri pazarlamak.
Vizyonumuz
Elektrik sektöründe, yurtiçinde ve yurtdışında doğru teknolojiler ile anahtar teslimi katma değerli çözümler sunan, teknolojik gelişmelere hızla uyum sağlayan, değişimi yönlendiren, kullanıcı ve çalışan memnuniyetini en üst düzeyde tutan, yerli ve yabancı iş ortaklarının birinci derecede tercih ettiği, sektöründe bir dünya şirketi olmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Urfaekol Elektrik Aydınlatma
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrik Malzemeleri
Yetkili Kişi: ali ulaş gülebak
Adres: diyarbakır yolu üzeri sarıkonak apt.altı 68/a
Şehir: Şanlıurfa
Ülke: Türkiye
Telefon: (414) - 3135666
Web Sitesi: www.urfaekol.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Urfaekol Elektrik Aydınlatma firma bilgileri. Urfaekol Elektrik Aydınlatma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Urfaekol Elektrik Aydınlatma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Urfaekol Elektrik Aydınlatma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.