Uskan Sessiz Medikal Hava Kompresör

Şirket Hakkında
İzmir Bornova, da faliyet gösteren firmamızda , özellikle Diş Hekim, lerince, Medikal çevrelerce , Muayehane, lerce , Airbrush, Tattoo Meraklılarınca, yani kısacası , Şehiriçi Kompresör kullanan Ticarethane, lerce, sessiz çalışma özelliğinden dolayı , tercih edilen SESSİZ HAVA KOMPRESÖR, ü imalatı yapmaktayız .ayrıca tercih edilmesinin en önemli sebeblerinden biride Kompresör, de çalışacak olan DEĞERLİ EL ALETLERİNİZİ her türlü korozyon su ve yağ partiküllerinden koruması SESSİZ, liğinin yanında Kompresör, ümüzün vazgeçilmez tercih sebebleri arasındadır.referanslarımız, tecrübeli personel, imiz ve hızlı servisimizle hizmetinizdeyiz, (Sessiz çalışma -Titreşimsiz çalışma-Kolay bakım-Yüksek Isılara dayanıklılık-Hızlı dolum-tüm parçalarının montaj ve demontaj özelliği-estetik görünüm) İstenilen güç ve boyutlarda istenilen çalışma bar aralıklarında kompresör imalatı ve halen kullanmakta olduğunuz Kasnaklı Kompresör, ünüzdeki soru ve sorunlarınızı bu Kompresör, ünüzü Sessiz Kompresör, e dönüştürme fikrinizde parça sorunlarınızda- Firmamız USKAN EKOVAT-SOĞUTMA hizmetinizdedir. ve iyi çalışmalar dilemektedir. 0232-486 50 30 - 0505-622 43 74 buzadam.seko@hotmail.com http/uskan ekovat. 4006 SK NO 66 BORNOVA İZMİR.(forum bornova, ikea kipa mğz. 500m otoban yanı)
NOT: ürünümüzün videosu =you tube= , de mevcuttur....sessiz hava kompresör , yazmanız yeterli olacaktır.
DİLEDİĞİNİZ TAKTİRDE TÜRKİYE, NİN ÇEŞİTLİ İLLERİNDE Ç
Uskan Sessiz Medikal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Uskan Sessiz Medikal Hava Kompresör
Sektörü: Makina » Hava Kompresörü
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: serkan uskan
Adres: 4006 sk no 66 bornova izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4865030
Web Sitesi: uskan sessiz hava kompresör
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uskan Sessiz Medikal firma bilgileri. Uskan Sessiz Medikal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uskan Sessiz Medikal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uskan Sessiz Medikal Hava Kompresör firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.