Usta Özel Güvenlik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
GÜVENLİK LÜKS DEĞİL İHTİYAÇTIR.


Hırsızlık , kapkaç ve terör olaylarının giderek arttığı günümüz dünyasında insanların güvende olma ihtiyacının da o denli önem kazandığına inanıyoruz. Bu bağlamda ele alınacak güvenlik tedbirleri suç gerçekleşmeden önlem almayı içermelidir. Yoksa gerçekleşmiş bir suç; meydana gelmiş mağduriyetler ve takibinde karşılaşılacak zorluklar düşünüldüğünde , çok daha karmaşık bir problem halini almaktadır.

Bu nedenle sektör içinde genç ve tecrübeli kadromuzla hedeflerimize kalitemizden ödün vermeden, müşteri memnuniyeti ve insan faktörünü bir bütün olarak düşünüp verimliliğimizi sürekli arttırmaktayız.

Şunu da unutmayalım ki; “Hizmette düşük fiyat değil, yüksek kalite aranmalıdır.” Bu kalite işi ; ücret ve hizmet kalitesi dengesini rantabl değerlendiren ve işini en iyi bilenlerle işbirliği yaparak sağlanır. Profesyonel kadromuzla hizmetinizdeyiz.

Gelin hedeflerimize birlikte ulaşalım…
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Usta Özel Güvenlik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: DENİZ ECE
Adres: FİKİRTEPE MAH. MANDIRA CAD. KONAK İŞ MERKEZİ B BLOK D:36 HASANPAŞA/ KADIKÖY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5459402
Faks: (216) - 5459402
Web Sitesi: http://www.ustaguvenlik.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Usta Özel Güvenlik firma bilgileri. Usta Özel Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Usta Özel Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Usta Özel Güvenlik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-02-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.