Uyar Emlak Dekorasyon

Şirket Hakkında
DEKORASYON VE İZOLASYON DA MAXİMUM HİZMET MİNİMUM FİYAT
Bodrum ve çevresinde deneyimli ekiplerimizle her türlü alçı, alçı sıva, alçıpan, boya, kartonpiyer, asma tavan, dış cephede kapı ve pencere söveleri denizlik, kemerler, kalebodur ve fayans, tavan sistemlerini Ve diger tamirat-tadilat ve izolasyon islerini titizlikle yapiyoruz. işçiliği kaliteyle bulusturup maxsimum hizmeti minumum fiyata gerçekleştiriyoruz. Hedef kitlemiz, iç ve dış dekorasyon işini önemseyen ve doğru detayları uygulatan kişi ve kuruluşlardır. Kalifiye uygulamaları, yüksek kalitedeki son teknolojik ürünlerle birleştirip birikimlerimize yenilerinide ekleyerek e siz müşterilerimizin isteklerine cevap verebilmek arzusu içerisindeyiz.
Uyar Emlak Dekorasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Uyar Emlak Dekorasyon
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: şeref uyar
Adres: gündoğan- yalıkavaj bodrum MUĞLA
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 2884431
Web Sitesi: http://uyaremlak.emlak.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
DEKORASYON VE İZOLASYON DA MAXİMUM HİZMET MİNİMUM FİYAT Bodrum ve çevresinde deneyimli ekiplerimizle her türlü alçı, alçı sıva, alçıpan, boya, kar...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uyar Emlak Dekorasyon firma bilgileri. Uyar Emlak Dekorasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uyar Emlak Dekorasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uyar Emlak Dekorasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.