Üyelik İptali

Şirket Hakkında
6331 Sayılı iş sağlığı ve iş güvenliği yasasına ve ilgili yönetmeliklere göre firmaların yükümlülükleri ile ilgili hizmetleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Tam yetkili firmamız ve çoğunluğu emekli iş müfettişi A sınıfı iş güvenliği uzmanlarımız ile yasaya ve yönetmeliklere hakim profesyonel kadromuz gerek danışmanlığınızı gerekse yasa ve yönetmeliklerdeki yükümlülüklerinizde size rehberlik etmeye ve eksiksiz hizmet vermeye taliptir.Amacımız bu hizmet sektöründe liderliği göğüslemek olduğundan bizim için öncelik kesinlikle kaliteli ve profesyonel hizmet, uygun fiyat politikası , kişiye özel müşteri memnuniyet politiksı ilkelerimiz ve misyonumuzdur.
Üyelik İptali
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Üyelik İptali
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » OHSAS Belgesi
Yetkili Kişi: üyelik iptali
Adres:
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (999) - 9999999
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Risk Analizi
FİRMAMIZ EMEKLİ A SINIFİ İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI KADROSUYLA HEM EN UCUZA HEMDE EN PROFESYONEL HİZMETİ KİŞİYE ÖZEL VERMEKTEDİR
Üyelik İptali firma bilgileri. Üyelik İptali adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Üyelik İptali ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Üyelik İptali firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-08-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.