Uzay Ajans

"Yol Arkadaşınız"

Şirket Hakkında
2005 yılında kurulan Uzay Ajans Matbaa hizmeti ile başladığı ticari faliyetlerine; Promosyon Ürünleri , Seo Çalışmaları, Dijital Pazarlama Danışmanlığı, Sosyal Medya Danışmanlığı, ve Sosyal Medya Yönetimi de ekleyerek sektörde hızla güçlenmiştir. Zaman içerisinde markalaşma adına yapmış olduğu özel tasarımlar ve Kurumsal Hediyeler ile mutlu müşteri ilişkileri sağlamıştır.

Uzay Ajans olarak hedefimiz, sektördeki birikim ve deneyimlerimiz ışığında, yeni nesil tanıtım ve yeni nesil pazarlama stratejilerini kullanarak müşterilerimizi sektörde bir adım öne taşıyacak çözümler sunmaktır.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve değişen dünya düzeni ile uyum içinde çalışan genç kadromuzla, markanızı daha kalıcı kılmak için hazırız.

Kurumsal hediyeler, promosyon ürünleri, web tasarımı, seo, dijital pazarlama ve sosyal medya danışmanlığı ihtiyaçlarınız için her zaman yanınızdayız.
Müşteri Memnuniyeti ve sürekliliğin sağlanması en önemli prensiplerimizdendir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
MATBAA
Kartvizit, Etiket, Broşür, El İlanı, Zarf, Antetli Kağıt, Fatura, İrsaliye, Davetiye, Afiş, Takvim, Katalog, insört, Sürekli Form, Kaşe, Bloknot, Küpkağıt
PROMOSYON
Kalem, Çakmamak, Saat, Takvim. Ajanda, Mausped, Kiristal Bardak Altı, Kağıt Bardak altı, Anahtarlık, Masa seti, Kalemlik&Kartvizitli Dijital Masa saati, Dijital Masa saati
İletişim Bilgileri
Firma: Uzay Ajans
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Basılı Ürün Acente ve Bayileri
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaalar
Yetkili Kişi: Murat
Adres: Alemdar Mah. Bab-ı Ali Cad. No:22/24 Daire:59 Cağaloğlu/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4243738
Web Sitesi: www.uzayajans.com
Ürünleri
Uzay Ajans 2005 Yılında Uzay Ajans adı altında her türlü matbaa hizmetini vermek amacıla Sefaköy de kurulan firmamız 8 yıldır her geçen gü...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uzay Ajans firma bilgileri. Uzay Ajans adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uzay Ajans ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uzay Ajans firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.