Uzayevim.com

Şirket Hakkında
Planetarium, gece gökyüzündeki yıldızların ve gezegenlerin orjinal görüntüsünün özel bir yansıtıcı yardımıyla kubbe şeklindeki tavana yansıtıldığı bir gösteri salonudur. Bu gösteri alanları bir kubbeye sahip sabit mekanlar olduğu gibi gezici açık ve kapalı alanlarda uygulanabilir çadırlar olarak ta eğitim faaliyetleri verebilir.

İnsanlığın gökyüzüne duyduğu ilginin tarih öncesine dek indiğini Ay ve Güneş desenleri mağara resimlerinden anlıyoruz. Ay, Güneş ve yıldızların görüntüsünün işlendiği tapınak veya mezar tavanları, insanların gökcisimlerine duyduğu hayranlığın, onlara yakın olma arzusunun bir sonucudur. Kapalı bir mekan da duvar kabartmaları veya boya yerine gerçek ışıktan yıldız görüntüleri yansıtarak yapay bir gökyüzünün canlandırılması fikri bir iddiaya göre Ortadoğu da ortaya çıkmıştır. Söylenceye göre 13.yüzyılda Haçlı seferlerinden dönenlerin, yanlarında getirdikleri siyah bir çadırın üzerinde yıldızların konumlarıyla birebir örtüşen delikler vardı ve gündüz deliklerden süzülen güneş ışığı gece gökyüzünü canlandırıyordu. Bu çadır gerçek miydi, kim yaptı bilinmemektedir.

Planetaryum Çadırı:
Planetarium çadırları ortalama 25 ila 100 kişilik olmak üzere tasarlanmıştır. Çadırlarımız iç ve dış alanda kullanıma uygun olup %100 emniyetlidir.Alt alanları tamamen açık olduğundan dolayı hiçbir risk barındırmaz. Ayrıca yanmaz metarialden üretilmiş olup çocuk sağlığı için tüm uluslararası sertifikalara sahiptir. Kurulum yaklaşık 20 dakikada son derece pratik bir şekilde yapılır.
Uzayevim.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Uzayevim.com
Sektörü: Hizmet » Gösteri ve Eğlence Hizmetleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
Yetkili Kişi: Şükrü Meriç EROĞLU
Adres: İlter Ertüzün Sk. Kafadar Apt. D:4 Moda/Kadıköy/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3376842
Web Sitesi: www.uzayevim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uzayevim.com firma bilgileri. Uzayevim.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uzayevim.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uzayevim.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.