Uzman Kapı Otomatik Kapı Motorları Bariyer Ve Kepenk Sistemleri

Şirket Hakkında
Uzman Kapı, Otomatik Kapı Sistemleri, Otomatik Bariyer Sistemleri, Otomatik Kepenk Sistemlerinde kullanılan Otomatik Yana Kayar Kapı Motorları, Dairesel Kapı Motorları, Garaj Kapısı Motorları, Kollu Bariyerler, Mantar Bariyerler, Anti-terör Mantar Bariyer, Otomatik Geçiş Kontrol Sistemlerinde kullanılan Kart Okuyucular, Parmak izi Okuyucular, GSM Kapı Açma Modülü, Otomatik Turnike Sistemleri, Kepenk ve Panjur Motorları, Trafik Malzemeleri ve bunlara ait tüm yedek parçalarının online satışının yapıldığı Türkiyenin en Kapsamlı Otomatik Kapı Mağazasıdır.
Uzman Kapı Otomatik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Uzman Kapı Otomatik Kapı Motorları Bariyer Ve Kepenk Sistemleri
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Motoru
İkincil Sektörü:Güvenlik » Bariyer Sistemleri
Yetkili Kişi: Ayhan Şenyiğit
Adres: Yenişehir Mah. Gazi M.kemal Bulvarı No:127/b İzmit / Kocaeli / 41100
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 8407595
Web Sitesi: http://www.uzmankapi.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uzman Kapı Otomatik firma bilgileri. Uzman Kapı Otomatik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uzman Kapı Otomatik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uzman Kapı Otomatik Kapı Motorları Bariyer Ve Kepenk Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.