Uzmanlar İç Mimarlık

Şirket Hakkında

Şirketimiz; İç mimari proje (dekorasyon , elektrik , tesisat, ısıtma, havalandırma, mobilya detay), Uygulama ve Kontrolörlük alanlarında faaliyetini sürdürmektedir.
Amacımız; Tasarım mutfagımızdaki projelerimizde müşterilerin istek ve ihtiyaçlarını tespit ederek coşkuyla tasarlanmış analizci, sentezci , tasarımcı, organizatör ve imalatçı kimliklerimizin yanında doğru ısıtma- havalandırma bilgilerimizle harman yaparak projelerin amaçlarına uygun, fonsiyonel, görsel ve doğru seçilmiş malzemelerle kaliteli mekanlar oluşturmaktır. Motivasyonumuzun kaynağı tamamladığımız projelerin amacına uygun olması, kullanıcının mekanın içinde yaşaken mekanın doğru işlemesi, yaşaması ve müşterilerimizin memnuniyetidir.
Firma kurucu gurubumuz; 2 İç Mimar ve 2 Makine Mühendisinden oluşmaktadır. Bu çekirdek ekip Projelerimizi gerçekleştirirken çalışma gruplarının başında proje yöneticileri olarak görev almaktadır.
İç Mimar Arzu Ahıakın
1999 Mimarsinan Ünversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü mezunu
İç Mimar Gülcan Ahıakın
1990 Marmara Ünversitesi. GSF İç Mimari Bölümü mezunu
Makine Mühendisi- Proje Yöneticisi Tülin Atik
1989 Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Genel Makina Bölümü mezunu
Makine Mühendisi- İşletmeci Tamer Atik,
(1990 İst.Ünv. MBA ve 1989 Yıldız Teknik Ünversitesi Makina Mühenisliği Isı Proses Makine Bölümü mezunu; İstanbul Üniversitesi MBA yüksek lisans mezunu.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Uzmanlar İç Mimarlık
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Arzu Ahıakın
Adres: Hatipirimi Mah. İsmet Kamil Öner Cad. Melissa Apt. 52/A Marmaris/Muğla
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 4176283
Web Sitesi: http://www.icmimarihizmetleri.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uzmanlar İç Mimarlık firma bilgileri. Uzmanlar İç Mimarlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uzmanlar İç Mimarlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uzmanlar İç Mimarlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.