Uzunmedya

Şirket Hakkında
Medya satın alma danışmanlığı Sponsorluk yönetimi danışmanlığı Organizasyon danışmanlığı Kurumsal iletişim danışmanlığı Web üzerinde iletişim danışmanlığı Kalıcı hedefe uygun yazılı ve görsel basın ilişkileri sağlanması Proje konu ve süreçlerin belirlenmesi Hedef kitle seçimleri Seminer, kongre, bayi toplantı organizasyonları Ürün tanıtım toplantıları Wep hizmetine yönelik interaktif çalışmalar Ürüne ve firmaya özel parti, konser ve show organizasyonları Tv programı, sponsorluk ve reklam tanıtım hizmetleri Marka çalışmaları alanında hizmet vermekteyiz şirketimiz yeni kurulmuş olsada 10 yıla aşkın sertörümüzdeki deneyimimizle kendimizi kanıtlamış bir firmayız
Uzunmedya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Uzunmedya
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: burcu uzun
Adres: arabayolu cad. kireçburnu mah.no:163 sarıyer
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2238356
Web Sitesi: www.uzunmedya.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uzunmedya firma bilgileri. Uzunmedya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uzunmedya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uzunmedya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.