V.i.p Nakliyat

"Trabzon Evden Eve Nakliyat "

Şirket Hakkında
Trabzon evden eve nakliyat hizmeti en az 3 kişi ile yapılan bir hizmettir. Trabzon evden eve nakliyat hizmeti için bizi arayıp randevu almanız gerekmektedir. Randevu almak için bir hafta önceden aramanız, istediğiniz güne randevu almak için önemlidir. Randevu günü ekip sorumlumuz sizi arayarak adresini detayını alır. Evden eve nakliyatta sökme işlemi çok önemli bir hizmettir. İşini iyi bilen profesyonel ustalarımız tarafından, yatak odası dolabı, karyola, kombi, ankastre gibi eşyalarınız itina ile sökülür. Sahip olduğunuz bu eşyalarda herhangi bir hasar söz konusu ise, sökülme işleminden önce ustamız tarafından bu tespit edilip size gösterilir. Her odaya bir elemanımız girerek eşyalarınızın tümünü paketlemeye hazırlar ve paketleme işlemine geçilir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: V.i.p Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Nakliye
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Nakliye
Yetkili Kişi: Birkan Aksu
Adres: Söğütlü Mahallesi Cihangir Sokak No 7 Trabzon Ortahisar
Şehir: Trabzon
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 2288361
Web Sitesi: http://evdenevenakliyattrabzon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
V.i.p Nakliyat firma bilgileri. V.i.p Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda V.i.p Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

V.i.p Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-03-2023 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.