Vajinismus Tedavisi

Şirket Hakkında
Vajinismus bir tür korkudur, psikiyatrik bir sorundur, kesin çözüm ise cinsel terapidir.Cinsel terapi esnasında amaç, cinsellikle ilgili doğru olduğu düşünülen yanlışları ve davranışların değişimini sağlamak, cinsel uzuvların anatomik ve fonksiyonel yapılarıyla ilgili bilgilendirilerek kendi bedenlerini tanımalarını-anlamalarını, en önemlisi de korkulan durumlarla başa çıkabilmeyi sağlayan davranış ve tutum değişimine odaklı ödevlerle sorunu ortadan kaldırmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Vajinismus Tedavisi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
Yetkili Kişi: Dilara Karahan
Adres: Bağdat Cd No:189 Göztepe Mh. Kadıköy/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3683933
Web Sitesi: http://www.vajinismustedavisi.tk
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Vajinismus Tedavisi firma bilgileri. Vajinismus Tedavisi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vajinismus Tedavisi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vajinismus Tedavisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-03-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.