Varan Rent A Car

Şirket Hakkında
Firmamız Atatürk havalimanı irtibatlı olup, araç kiralama ve transfer hizmetlerinde daima kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetini esas alır. Firmamız sizlerin taleplerine göre İstanbullun her noktasına ücretsiz araç teslim seçeneği ve niye sizlerin taleplerini en kısa zamanda karşılayabilmek için yeni filomuzla sizlerin hizmetinizdeyiz. Araçlarımız 2010 ve 2011 model olmakla beraber bütün bakımları kendi servisimizde yapılmaktadır. TEL: 0212 247 15 07- GSM: 0533 310 15 24



Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Varan Rent A Car
Sektörü: Hizmet » Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: muharrem dağ
Adres: dolapdere cd. no:128/2 pangaltı-şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2471507
Web Sitesi: www.varanrentacar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Varan Rent A firma bilgileri. Varan Rent A adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Varan Rent A ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Varan Rent A Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.