Vatan Telekom

Şirket Hakkında
Bedava Konuşma Platformui İnternet üzerinden sis ve görüntü taşıma Voip hizmetleri. ADSL Abonelikleri teknik destek ve servis hizmetleri. Web tasarımı ve proglama. Google AdWords Reklam Hizmetleri Parça Kontör Bayiliği ver me Ve Satışı.
Vatan Telekom
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Vatan Telekom, BTK kurumunca verilen yetki ve lisanslar dahilinde hizmet vermektedir, Firmamız ADSL & Fiber internet aboneliği , Numara Taşıma, Uluslararası Ucuz Arama Kartları üretim ve dağıtımını yapmaktadır. Telefon Kartları ile ucuzluğu toplumun her kesimine kullandırmayı hedeflemiştir. Voip hizmetleri ilede ses hizmetlerini Toptan Ve Perakende olarak sunmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Vatan Telekom
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Haberleşme Sistemleri
Yetkili Kişi: Lütfi İhsan Bölek
Adres: Çiçekli Mah.Nurtaş Sok.No:32/1 İncirli Keçiören
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 5810313
Web Sitesi: http://www.vatantelekom.com
Ürünleri
Vatannet ucuz arama kartları ile 444 lü 0850 ve 118 li servis numaralarını çok daha ucuza arayabilirsiniz.
Türkiyenin Lider arama kartları, Vatannet.
Tüm arama larınızı vatannet ucuz arama kartları ile yaparak yüksek oranda tasarruf edersiniz.
5 TL Telefon Kartı ile 65 Dakika Türkiye sabit 55 Dakika türkiye cep ve 100 den fazla ülkeyi 60 dakika arama fırstı
İlan Talep ve Teklifleri
Vatannet Çözüm Ortakları Arıyor
Vatannet Telekom Bilişim Hizmetleri Ltd Şti. nin tüm hizmetlerini vermek üzere bulunduğu bölgede Vatannet Ucuz Arama kartları nın toptan perakende ve ...
Vatan Telekomdan Parça Kontör Hizmeti
Bakkallar, marketler, Büfeler, Kafe ve İnternet Kafeler Kafeteryalar fırsat ayağınıza geldi beş dakikada bayii ol hemen satışla başla. Kazancına ka...
Vatan Telekom firma bilgileri. Vatan Telekom adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vatan Telekom ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vatan Telekom firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.