Velibaba.com

Şirket Hakkında
2004 yılında başlayan Çin tecrübemizi;müşterilerimizle paylaşmak, kendilerinin istifadesine sunmak, çok farklı ve zorlu kuralların hakim olduğu bu piyasa şartlarını en hafife indirmek amacıyla yola çıktık.

Genellikle karşılaşılan kalite kontrol problemini, siparişleri yerinde ve zamanında gözlemleyip, müşterilerimizin zarar görme olasılıklarını baştan sıfıra indiriyoruz.
Çin de en değerli ve ulaşılması en zor şey olan 'sağlam ticari bilgi'yi, kadromuzdaki Çin Dili ve Edebiyatı mezunu olan takım arkadaşlarımızla, Çincelerini efektif kullanarak, klasik ve aynı zamanda bize has metodlarla müşterilerimize iletip, doğru ürünleri doğru tedarikçilerden alma fırsatını sunuyoruz.
Güçlü olduğumuz sektörlerde, özellikle vida grubu, aydınlatma grubu ve hırdavat sektöründen ürünler talep edildiğinde, kendilerini herbir üründen konteyner bazında almaya zorunlu bırakmadan, kendi kredimizi de kullanarak, az az farklı farklı firmalardan istedikleri ürünleri depomuzda toplayıp, karışık konteyner yapma ayrıcalığını kendilerine sunuyoruz.

Yukarıda özetle işleyişini anlatmaya çalıştığım şirketimiz, Istanbul'un prestijli mekanlarından, Atatürk Havaalanına komşu merkez ofisinin yanında Çin'in fuar merkezi Guangzhou şehrinde , aydınlatma sektörünün dünyadaki fabrikası konumundaki Guzhen bölgesinde, çok yakında Fas' ta açılacak yeni temsilcilik ofislerimizle sizlere geniş bir coğrafyada çok yönlü bir ticaret imkanı sunmaktadır.12 kişiden oluşan Ingilizce, Arapça, Çince ve Türkçe bilen ekibimizle sizlerin maksimum verimlilikle ticaret yapabilmenize katkı sağlamaktadır.

Zenginliklerin paylaşıldıkça artacağına inanıyoruz.Velibaba.com olarak biz tecrübemizi, bilgi-birikimimizi siz değerli ziyaretçilerimizin istifadesine sunuyoruz.Sizleri memnun edebilme ve güvenilir bir partner olma hedefine köprü olarak kurduğumuz portalımızdan beraberce istifade edebilmek ümidiyle...
Velibaba.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Velibaba.com
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Kazım Eşme
Adres: Çobançeşme Sanayi Cad. Nish İstanbul B Blok D:54 Yenibosna
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6036442
Web Sitesi: www.velibaba.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Velibaba.com firma bilgileri. Velibaba.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Velibaba.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Velibaba.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.