Veriemlak Seferihisar Şubesi

Şirket Hakkında
Merhaba Profesyonel bir emlak yatırım danışmanınız olsun istiyorsanız .Bizler 28 yıllık tercübemiz ile emlak satış pazarlama konusunda deneyimli Veri Emlak Seferihisar şubesi olarak seferihisar bölgesinde faaliyet göstermekteyiz Daireleriniz dükkanlarınız işyerileriniz arsa ve arazileriniz tarla bağ bahçeleriniz ziyan olmadan değerinde satılsın kiralansın. istiyorsanız Müşteriye ve talep edilen rakamlara ulaşmanın kolay ve kısa çözümlerle müşteri memnuyeti baz alınarak alıcıya ulaşması için geniş müşteri ve gayrimenkul potensiyeli olan fimamız sizinde gayrimenkulunuzun satış ve pazarlamasını firma olarak üstlenmek isteriz eğer sizin içinde uygun olur ise gayrimenkul detayı ve anahtar için bizim ile iletişime geçer iseniz en kısa sürede pazarlama aşamasına başlaya biliriz ve kısa sürede sonuç alabiliriz. saygılarımızla Hikmet Gökçe VERİ EMLAK SEFERİHİSAR ŞUBESİ İşlerinizin bir başak kadar bereketli, bir doğa kadar sağlıklı, bir toprak kadar verimli olması dileğimizle saygılar sunarız Birlikte iyi işler yapmak temennileriyle izmir seferihisardaki emlakçınız veriemlak@veriemlak.com 0.232.743 60 60 0.232.743 60 61 0.541.743 60 60 www.veriemlak.com.tr www.veriemlak.net www.veriemlak.co
Veriemlak Seferihisar Şubesi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Veriemlak Seferihisar Şubesi
Sektörü: İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
Yetkili Kişi: Veriemlak Seferihisar
Adres: Ofis Adresi : (seferihisar Tapu Dairesi Üstü)necat Hepkon Cad. No:63 K:1 D:6 Seferihisar / İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 7436060
Web Sitesi: www.veriemlak.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Veriemlak Seferihisar Şubesi firma bilgileri. Veriemlak Seferihisar Şubesi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Veriemlak Seferihisar Şubesi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Veriemlak Seferihisar Şubesi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-12-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.