Vesan İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık

Şirket Hakkında
VESAN İNŞAAT MÜHENDİSLİK; Çelik, betonarme, çelik villa, prefabrike yapılar, güçlendirme, çatı ve cephe çözümleri, köprü, bina, alt yapı, sulama sistemleri, yol ve teknoloji odaklı sanayii tesisleri, ahşap ve alüminyum yapılar faaliyet alanlarında inşaat mühendisliği hizmetleri vermektedir.
Ağırlıklı olarak Çelik yapılar ve Betonarme yapılar faaliyet alanlarında hizmet veren firmamız, birçok projeye imza atmıştır.
Günümüzde Vesan İnşaat Mühendislik Şirketi'nin bir yan kuruluşu olan “Vesan Çelik Villa ve Prefabrike Yapılar” Türkiye’de prestijli saygın bir isimdir. Vesan İnşaat Mühendislik Şirketi geniş çaplı faaliyetleri inşaat işlerinden büyük endüstriyel işleme tesislerine; boru hatları ve elektrik ve iletişim işlerine kadar çeşitlilik göstermektedir.
Şirketimizin gerek inşaat işleri bünyesi içerisinde ihtiyaç duyduğu gerekse endüstriyel tesislerin parçası olan çelik yapı imalatları, elektromekanik tesisler, proje bazlı kalıp sistemleri; şirketin kendi bünyesinde dizayn aşamasından imalat aşamasına kadar tasarlanıp üretilmektedir.
Taşıyıcı sistem tasarımında; emniyet, estetik ve ekonomi kriterleri birlikte değerlendirilip, yapı kullanım amacına en uygun taşıyıcı sistem seçilir.
Mühendislik hesapları; ülkemizdeki yönetmeliklere veya yabancı ülkelerdeki yönetmeliklere (Eurocode, DIN, SNIP, AISC, UBC97) göre kendimizin yapmış olduğu bilgisayar programları ve dünyada geçerliliği kabul edilmiş ileri teknoloji bilgisayar programları ile yapılmaktadır.
Projelerin çizim paftalarında; uygulanabilirlik, montaj kolaylığı ve minimum zayiat kriterleri çizim çalışmalarımızın ana hedeflerindendir. Tüm proje çizim paftaları bilgisayar ortamında hazırlanıp detaylandırılır. Projelerde atölye ve şantiye için gerekli olan tüm çizimler ve metraj listeleri verilir.
Vesan İnşaat "sürekli gelişme" ve "ekip çalışmasına" olan sıkı inancı vasıtasıyla mükemmeliyeti hedefleyen yüksek kalite standartlarına kendini adamıştır. Sürekli yenilikçi gelişim, dinamik ve son
Vesan İnşaat Taahhüt
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Vesan İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Veli ÖZDEMİR
Adres: Turan Güneş Bulvarı Çankaya Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5480392
Web Sitesi: www.vesan.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Vesan İnşaat Taahhüt firma bilgileri. Vesan İnşaat Taahhüt adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vesan İnşaat Taahhüt ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vesan İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.