Vest Oto Kiralama

Şirket Hakkında
Ankara nın en büyük firmalarından biri olan Vest rent a car , kurulduğu 2005 yılından beri başkent Ankara da araç kiralama hizmeti veren kurumsal bir firmadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız en uygun fiyat garantisi ile müşterilerine rakipsiz çözüm önerileri sunarak onların beğenisini kazanmış ve sektörde en üst sıralarda yer almıştır. Zirvede kalmanın zorluğunun bilincinde olan firmamız kaliteden ödün vermeden halen müşteri memnuniyeti odaklı çalışmasını konusunda uzman kadrosu ile devam ettirmektedir. Yasak kiralama prosedürleri ile hem müşterilerini, hem de kendini güvence altına alan firmamız 7/24 yol yardım hizmeti ile de güvenli ve kesintisiz rent a car hizmeti almanın ayrıcalığını sizlere yaşatmaktadır. Bizi her zaman arayıp bilgi alabilirsiniz. www.vestrentacar.com
Vest Oto Kiralama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Vest Oto Kiralama
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: şafak öztürk
Adres: 6. cad. 2468 sok.no:8/7 şaşmaz
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4430118
Web Sitesi: www.vestrentacar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Vest Oto Kiralama firma bilgileri. Vest Oto Kiralama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vest Oto Kiralama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vest Oto Kiralama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.