Victoria Pak Textil

Şirket Hakkında
1997 den bu yana ev textili ürünlerinde hizmet vermekteyiz.Saten, 3d digital baskı, ranforce, polycotton, yorgan, uyku seti, çarşaf, nevresim, havlu ve bornoz üretimi yapmaktayız.Yurtdışı ve otel textili olarak satışlarımız vardır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1997 den bu yana ev ve otel textili alanında hizmet vermekteyiz.Satin, ranforce, polycotton, uyku seti, çarşaf, nevresim, yorgan, yastık kılıfı, havlu ve bornoz üretimi yapmaktayız.Ev ve otel textili alanında yurtdışı çalışmalarımız vardır.
İletişim Bilgileri
Firma: Victoria Pak Textil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
Yetkili Kişi: hakan öztürk
Adres: bozburun mah.7105 sokak.merkezefendi/DENİZLİ
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 1037889
Web Sitesi: www.victoria.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
1.kalite ranforce, 57 tel
1.kalite saten, 83 tel, 3d digital baskı ve bamboo.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Victoria Pak Textil firma bilgileri. Victoria Pak Textil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Victoria Pak Textil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Victoria Pak Textil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-02-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.