Vildan Karaca Traide Danışmanlık

Şirket Hakkında
Vildan Karaca Traide, Bursa ili Konak mahallesi Beşevler caddesi no 80 adresinde bulunmaktadır. Firma Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Vildan KARACA dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Vildan Karaca Traide Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Vildan KARACA
Adres: Konak mahallesi Beşevler caddesi no 80
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 3895686
Web Sitesi: http./VİLDAN KARACA
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
İÇ VE DIŞ TİCARET BULUŞMA BULUŞTURMA NOKTASI ÜRÜN BAĞLANTILARI MERKEZİNİZ
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Vildan Karaca Traide Danışmanlık firması TBC ziyaretçilerinin toplam 14 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.8 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Vildan Karaca Traide firma bilgileri. Vildan Karaca Traide adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vildan Karaca Traide ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vildan Karaca Traide Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.