Villa Ev

Şirket Hakkında
Villa sahiplerinin satışa çıkardığı veya kiraya vermek istediği villa evleri yayınlayan www.villaev.com bu yönde sahibinden alıcıya, alıcıdan sahibine ulaşmalarını ve iletişim kurmalarını sağlamaktadır. Web sitemiz üzerinden yayınlanacak villa ev ilanlarını halka açık şekilde gösterime sunuyoruz. Satılık villa veya kiralık villa işleri için ister bizim üzerimizden görüşme kanalı sağlayabilir isterseniz direk satıcı veya alıcıyla görüşebilirsiniz. Talepleriniz doğrultusunda villa ev araştırması yaptırabilirsiniz. Bu yönde emlak danışmanlığı hizmeti vermekteyiz. Güzel bir villa evde yaşamanız için iyi bir rehber firmayız. Deneyimli ekibimiz emlak sektöründe iyi bir analiz yaparak dileklerinizi gerçekleştirmeye hazırdır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Villa Ev
Sektörü: İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
Yetkili Kişi: Hakan Demir
Adres: Cihangir mah. No: 16 Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 9985757
Web Sitesi: http://www.villaev.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Villa Ev firma bilgileri. Villa Ev adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Villa Ev ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Villa Ev firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.