Villacım Emlak Tur. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Villacım, 10 yılı aşkın süredir turizm sektöründe profesyonel olarak hizmet sunan girişimci bir ekip tarafından 2016 yılında kurulmuştur. Hızla gelişmekte olan fakat doğru altyapı ve hizmet anlayışının tam olarak oturamadığı villa tatili alanında faaliyet göstermeye başlamıştır. İlk senesinde ortalama 6.000’den fazla misafiri başarılı bir şekilde ağırlamayı başararak, “bütünleşik hizmet” yapısı dahilinde gelişmeye devam etmektedir.
Tüm villa kiralama hizmetleri “Villacım Emlak Tur. İnş. San. Ve Tic. LTD. ŞTİ.” olarak kurumsal bir zeminde sunulmaktadır. Ayrıca firmamız, 10487 TÜRSAB belge numarası ile A Grubu Acente konumundadır. Hizmet süreçlerinde Villacım’ın benzersiz destek anlayışı her adımda sizlerle birliktedir. Günün her saatinde villacim.com.tr web sitesinde sadece seçkin villa seçenekleri yer alır. Binlerce villa arasından “yerinde kontrol” anlayışı ile incelenen ve onaylanarak sitemize dahil edilmiş olan 300’ü aşkın özel villa sizlerle paylaşılır. Villacım portföyünde bulunan her bir villa müstakildir ve kendine ait özel havuza sahiptir.
Villacım üzerinden beğendiğiniz villa için, bir kaç saniye için rezervasyon yapmanız mümkündür.
Villacım Emlak Tur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Villacım Emlak Tur. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Ev Gereçleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Fatih Tongal
Adres: Kalkan Mah. Cumhuriyet Cad. No:38/2 – Kaş, Antalya / Türkiye
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 5326802
Web Sitesi: https://www.villacim.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Villacım Emlak Tur. firma bilgileri. Villacım Emlak Tur. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Villacım Emlak Tur. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Villacım Emlak Tur. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-01-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.