Villatek Yapı Malzemeleri San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
20 yıllık tecrubesi ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan firmamız, kurulduğu günden bugüne yapı malzemeleri sektöründe kalitesinden ödün vermeden hizmet vermektedir.
Seramik sektörünün moda yaratan markası SERANIT'in genel dağıtıcılığının yanı sıra konusunda iddalı markaların da ithalatını ve temsilciliğini yapmaktayız. Bünyemizdeki markalar ile müşterilerimize kaliteli çözümler sunan uzman kadronumuz, sadece ürün satmaz aynı zamanda müşterilerimiz için konsept uygulamalar sunmaktadır..
2011 yılında sektörel büyümeyi hedefleyen firmamız Villatek Home mağazasını açarak müşterilerimize İngiliz FINE DÉCOR duvar kağıt markası ile tam olarak ev konsept çözümleri sunmaktadır.

Kaliteli ve yenilikçi markalarımız ile konusunda uzman kadromuz her zaman çözüm ortağınız olarak yanınızda olacaktır.
Villatek Yapı Malzemeleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Villatek Yapı Malzemeleri San.tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yer Kaplama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: Taşkın USLU
Adres: Sayharıcedid İnönü Cad.No:2/D Erenköy Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3636174
Web Sitesi: www.villatek.com.tr
Ürünleri
Neden Vinyl Duvar Kağıdı Kullanmalıyım? *Silinebilir Özellikte Olmasından.Nemli, Sabunlu Bir Bez İle Kolayca Temizleyebilirsiniz.Bu Sayede Uzun Yıl...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Villatek Yapı Malzemeleri firma bilgileri. Villatek Yapı Malzemeleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Villatek Yapı Malzemeleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Villatek Yapı Malzemeleri San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.