Viola Tercüme

Şirket Hakkında
Viola tercüme genç ve dinamik bir oluşum göstermekle birlikte geçmişinde 18 senelik bir deneyim barındırmaktadır. Tecrübeli ve dinamik kadrosuyla Merkez Kocaeli Körfez olmakla birlikte İstanbul ve Ankara’da tercüme sektörüne kaliteli bir soluk getirmiştir. Yaptığı başarılı tercümelerin ve müşteri memnuniyetleri sonucu bir şahıs şirketi olarak yoluna devam etmektedir.
Viola Tercüme tarafından yapılan metin çevirileri noter tasdikli yeminli çeviri hizmetini kapsayacak şekilde gerçekleştirilmektedir. Kısa süreli işlerinizden, uzun süreli projeleriniz için aynı özen ve ciddiyeti göstermekte olup, gizlilik prensibimizle gerçekleştirdiğimiz çevirilerin içerdiği tüm özel ve kurumsal bilgiler, patent tasarım şirket sırrı olarak kabul edilmektedir. Hiçbir bilgi hiç kimseyle paylaşılmamaktadır.
Viola Tercüme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Viola Tercüme
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Konaklama
Yetkili Kişi: Fatih KİRAZ
Adres: BARBAROS MH ÇEŞMECİ SK NO:2 KÖRFEZ
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 5271554
Web Sitesi: www.violatercume.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Viola Tercüme firma bilgileri. Viola Tercüme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Viola Tercüme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Viola Tercüme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.