Violetta Mop

"violetta hızlandırır zamanınız size kalır..."

Şirket Hakkında
Firmamız 1984 yılında Gökdemir Makine adıyla ticari hayatına başlamıştır. Yenilenmeyi ve bu yeniliklerle kendini daha da geliştirmeyi ilke edinen firmamız; hizmet vermekte olduğu alanı genişletmek ve farklı ürün/hizmetler eklemek için; 2012 yılında da yeni ünvanı olan "VİOLETTAMOP®" markası ile Microfiber Mop ve Mop Makinaları imalatına başlamıştır.


Kendi imalatımız olan mop üretim makinaları ile üretim ağımıza hammadde olarak giren %100 microfiber ipliklerimiz başka hiçbir yarı-mamül eklenmeden yüksek kaliteli microfiber mop olarak çıkmaktadır. Tüm süreçlerin yönetiminde kaliteye önem vererek yüksek standartlarda ürünler üretmekteyiz.


VİOLETTAMOP® olarak ; dürüst, güvene dayalı ve düzgün satış politikası ile siz değerli müşterilerimize , kalitesinden ödün vermeden hizmet verme yolunda kararlıyız…
Violetta Mop
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Violetta Mop
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Temizlik Aletleri
Yetkili Kişi: serkan TÜFEKÇİ
Adres: vişne caddesi kayabaşı sokak no:13 yıldırım
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 2794864
Faks: (224) - 3623351
Web Sitesi: www.violettamop.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Violetta Mop firması TBC ziyaretçilerinin toplam 4 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Violetta Mop firma bilgileri. Violetta Mop adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Violetta Mop ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Violetta Mop firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.