Vıp Danışmanlık Ve Organizasyon

Şirket Hakkında
Toplu Yemek, Butik Yemek, Organizasyon Hizmetleri veren catering danışmanlık firması olarak '' Sürekli İyileştirme ve Kalitenin Sağlanması '' için; Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda mühendis ve uzman ekibimizle birlikte kaliteli hizmet sunarak siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlıyoruz.
VIP KURUMSAL, uygun fiyat sağlamasının yanı sıra, hem yemek firmaları üzerinde bir denetim sağlamakta hem de mühendislerden kurmuş olduğu denetim mekanizmasıyla yemek hizmetinde meydana gelebilecek verim düşüklüğünün önüne geçerek sürekli ve kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Yemek ile ilgili bir probleminiz olduğunda muhatap bulabilmek için; Üretim izni olmayan ve kanunen denetlenmeyen firmaların personelinizin sağlığı açısından tehlike oluşturmaması için yanınızdayız.
Ayrıca Davet, toplantı, kokteyl, piknik, nişan, düğün, sünnet yemekleri, doğum günü partileri, mezuniyet törenleri, yıldönümü partileri, ödül törenleri ve kutlama partileri olarak, organizasyonların en önemli ve hassas konusu olan catering hizmetini sizin için planlıyor, organize ediyoruz. Organizasyonunuzun yapısına göre, kişi sayısı ve mönü sınırlaması olmadan, dilediğiniz mekanda, uzman personel ve mühendislerin denetimi altındaki yiyecek içecek hizmetimizle daima yanınızdayız.
Vıp Danışmanlık Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Vıp Danışmanlık Ve Organizasyon
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Çağatay Çıbık
Adres: Beylikdüzü OSB. Birlik 1 İş Merkezi Beylikdüzü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 6151522
Web Sitesi: www.vipkurumsal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Vıp Danışmanlık Ve firma bilgileri. Vıp Danışmanlık Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vıp Danışmanlık Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vıp Danışmanlık Ve Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.