Vip Transfer Ve Karşılama Hizmetleri - Exprego

Şirket Hakkında
Exprego İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Türkiye genelindeki Uluslararası Havalimanlarına Vip Transfer ve Karşılama Hizmetleri Sağlamaktadır. Özel şoförlü Lüks Araçlarımızla başta istanbul olmak üzere ankara, izmir, antalya, muğla, kayseri, trabzon, adana, dalaman ve samsun şehirlerinde bulunan Türkiye’ nin önde gelen havalimanlarına Vip Transfer ve Karşılama servisi sağlamaktayız. Otel Vip Transferi, Adresten Adrese Transfer ve Turlar için Özel donanımlı konforlu araçlar ve deneyimli özel şoförler ile ulaştırma hizmetleri sağlamaktayız. TURSAB 10161 İşletme numaralı Visa Grup Turizm şirketi markası olan Exprego yerli ve yabancı misafirlerimize Birinci sınıf Vip Transfer hizmetleri sağlamaktadır.
Vip Transfer Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Vip Transfer Ve Karşılama Hizmetleri - Exprego
Sektörü: Turizm / Otel » Ulaşım
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
Yetkili Kişi: Fikret Tüfekçi
Adres: 15 Temmuz Mah Bahar Cad Toya Next A-2 D:35 Bağcılar - İstanbul 34212
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 2201812
Web Sitesi: https://www.exprego.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Vip Transfer Ve firma bilgileri. Vip Transfer Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vip Transfer Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vip Transfer Ve Karşılama Hizmetleri - Exprego firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-06-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.