Visal Metal Merdiven - Visal Metal İş

Şirket Hakkında
1988 yilinda küçük bir isletme olarak kurulan Visal Metal Is dekoratif demir (ferforje) uygulamalarinda tasarim ve anahtar teslimi projeler üreten bir firma olarak büyümüs ve sektörde önemli bir yer edinmistir. Özverili çalisma sayesinde kendi öz kaynaklarini kullanarak 1995 yilinda makine parkurunu ve üretim bandini yenilemistir.

Firma kurucusu Hüseyin Ali Kizmaz in akademik geçmisi ve sanat anlayisi dogrultusunda uygulamalarda estetigi ve teknigi birlestirerek su ana kadar 100 ü askin villanin dis mimari ferforje projesini basariyla tamamlamistir. Geçen 22 senede villa dis mimari islerinde ihtisas sahibi bir firma haline gelmistir.

Visal Metal Is mesleki anlayis ve müsteri memnuniyetine verdigi önemle her türlü danismanlik, tasarim ve projelendirme uygulamalarinda hizmet vermektedir. Vizyonumuz her isimizin bir sanat eseri olmasi yönündedir. Müsteri memnuniyetini yeterli görmeyip kendi memnuniyetimiz için ekstralar yapmayi isimizin bir parçasi olarak kabul ederiz.
Isimiz yari mamul ferforje motif imalati degil bu motiflerle neticeye, son kullaniciya ulasacak uygulamalar yapmaktir. 22 yili askin zamandir gerçeklestirdigimiz uygulamalar neler yapabilecegimizin en somut örnekleridir.

Visal Metal Merdiven

Visal metal gelisen çaga ayak uydurmak, ilerlemek ve mesleki tatmin olarak sürdürdügü arayis çabalarinda kararini merdivenden yana kullanmis 8 - 9 yildir. Merdiven konusunda arge, reklam ve imalat yatirimlari ( 300ün üzerinde merdiven imalati ) yapa
Visal Metal Merdiven
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Visal Metal Merdiven - Visal Metal İş
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat / Emlak Diğer
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Hüseyin Ali KIZMAZ
Adres: Showroom Alemdağ Cad. Özgür Sk. No: 12/A Ihlamurkuyu - Ümraniye / İST. İmalathane Alemdağ Cad. Özgür Sk. No: 15/B Ihlamurkuyu - Ümraniye / İST.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3654895
Faks: (216) - 3653703
Web Sitesi: www.visalmetal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Visal Metal Merdiven firma bilgileri. Visal Metal Merdiven adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Visal Metal Merdiven ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Visal Metal Merdiven - Visal Metal İş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.