Vizyon It

"Veri ve Network Güvenliği"

Şirket Hakkında
Vizyon IT, müşterilerine profesyonel bilişim ve danışmanlık hizmetlerini birebir sağlamaktadır. Firewall, Sunucu ve Network sistem çözümleri, bilgisayar ve diğer bilgi işlem makineleri teknik servis, Level 3 Bakım anlaşması ve bakım destek anlaşması paketleriyle uygun çözümler geliştiren, teknik ekibi genç ve yenilikçi, işletmelerin teknolojiden en üst düzeyde faydalanması için çalışan bir kuruluşuz. Profesyonel bilgi işlem çözümlerimiz için bize ulaşmanız yeterlidir.
Vizyon It
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Vizyon It
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
Yetkili Kişi: Mehmet A. Karaoğlu
Adres: Cumhuriyet Mah. 2233 Sok. No:4/6 Gebze / Kocaeli
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 3088465
Web Sitesi: https://www.vizyonit.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Vizyon It firma bilgileri. Vizyon It adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vizyon It ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vizyon It firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-09-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.