Vızz Turızm Seyehat Acentası

Şirket Hakkında
Firmamız Türsab ın üyesi olup Belge Numarası 6288 dir. Acentamız Edremit Körfez Bölgesin de Edremit, Akçay, Burhaniye, Ören, Gömeç, Ayvalık, Sarımsaklı, Altınova, Sahilleraltı, Dikilli ve Bergama bölgelerinde faliyet göstermektedir. Ayrıca firmamız Araç Kiralama sektöründe öncü firmaların başında gelen Europcar’ ın Lisansiye Ofisidir. Firmamız Turizm sektörü ile beraber Yurtiçi ve Yurtdışı Uçak Bileti , Transferler, Günlük Geziler, Okul Gezileri ve Yunanistan adalarına gemi bileti ile beraber Otel ve Araç Kiralama hizmeti sunmaktadır.Siz değerli müşterilerimizin taleplerini bekler ve size hizmet etmekten mutluluk duyarız..
Vızz Turızm Seyehat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Vızz Turızm Seyehat Acentası
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: Hasari Kaplan
Adres: Fevzı Pasa Mah.Gumruk Cad.No:41-B Ayvalık – BALIKESIR.
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (266) - 3123446
Web Sitesi: www.gemibileti.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Vızz Turızm Seyehat firma bilgileri. Vızz Turızm Seyehat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vızz Turızm Seyehat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vızz Turızm Seyehat Acentası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.