Volf Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Taşımacılık San. Ve Dış.tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
WOLF GRUP, yılların deneyimi ile yetişmiş şirket kültürü, sağlam temeller üzerine kurulmuş mali yapısı ve saygın kurumsal kimliği ile Türkiye’de yapı sektöründe yenilikçi ve gelişime odaklı kuruluşlarından olmayı hedef edinmiştir. Modern ve eğitimli insanların özveriyle çalıştıkları, kalitenin sürekli olduğu, üretimdeki çeşitliliğini her gün arttırarak inşaat sektöründe marka olma yolundadır. Aynı zamanda yaptığımız çalışmalara paralel olarak çevreye karşı olumsuz etkilerin en aza indirilmesi için çaba gösterir ve çalışmalarımızda doğal kaynakların korunmasıyla beraber geri dönüşümün de sağlanmasını ilke edinir. Buradan yola çıkarak; sizleri de bu yapıdan yararlanmaya davet ediyoruz.
Volf Çelik Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Volf Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Taşımacılık San. Ve Dış.tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: murat zengin
Adres: Çamlık Mah. Şahinbey Cad. Esinti Sok. N:2 K4 Çekmeköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6425715
Web Sitesi: http://www.celikvilla.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Avrupa, Amerika ve İskandinav ülkelerinde yaygın olarak kullanılmakta olan metal kiremit, çelik üstü galvaniz, astar, polyester ve boya kaplı olup...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Volf Çelik Yapı firma bilgileri. Volf Çelik Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Volf Çelik Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Volf Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Taşımacılık San. Ve Dış.tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.