Volkan İtfaiye Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Volkan yangın pompaları ve itfaiye araçları konusunda gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında güvenilir sektörde öncü bir üretici olarak bilinmektedir, son teknolojlerin üretime adaptasyonunu sağlayan yenilikleri takip eden, Volkan müşterilerine kalite ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile 1974 yılından beri akılcı çözümler sunmaktadır.

Üretim teknolojilerinin tüm imkanlarından faydalanan tesiste kalite ve ileri teknoloji daha kısa sürede , daha düşük maliyetlerle üretilmektedir. CAD – CAM destekli üretim teknikleri, en son teknikler ile çalışan alüminyum ve bronz dökümhaneleri , model ve kalıphanesi , modern sert eloksal ünitesi , komple bilgisayar sistemli EN 1028 – 2 normlarına uygun pompa test ünitesi , komplike karkas kurulum ve kaynak aparatları ve herşeyden önemlisi ileri derecede sanayileşmiş bir bölgenin kalbinde olmanın getirdiği avantajlar üretim için gerekli gücü sağlamaktadır.

Sizleri yangınla mücadele teknolojilerine fark getiren yangınla mücadele endüstrisinin dünyada parlayan yıldızı ile birlikte olmaya davet ediyoruz.



Ürün-Hizmetleri Hakkında
Volkan yangın pompaları ve itfaiye araçları konusunda gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında güvenilir sektörde öncü bir üretici olarak bilinmektedir, son teknolojlerin üretime adaptasyonunu sağlayan yenilikleri takip eden, Volkan müşterilerine......
İletişim Bilgileri
Firma: Volkan İtfaiye Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomobil / Taşıma Araçları
Yetkili Kişi: Esma Kabaca
Adres: 9 Eylül Mah. 343 Sk. No:7 Gaziemir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2512400
Faks: (232) - 2510458
Web Sitesi: http://www.volkan-online.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Volkan İtfaiye Malzemeleri firma bilgileri. Volkan İtfaiye Malzemeleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Volkan İtfaiye Malzemeleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Volkan İtfaiye Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-01-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.