Water :flores Su Arıtma Ve Hava Temizleme

Şirket Hakkında
Water Flores kurucuları tarafından fikren 2013 yılında konuşulmaya başlanmış olup kurulumundan önceki iki yıl boyunca sektörel araştırmalar yapmıştır. 1 Ocak 2015’de kurulmuş olan Water Flores sektörel bazda bilinen tüm yanlışları düzeltmek ve suya kendi imzasını atmak için yola çıkmıştır.
Bilinen tüm yaşam türleri için ihtiyaç duyulan iki temel madde bulunmaktadır.

Hava: Çeşitli gazlardan meydana gelmiş bir karışımdır. Dünyanın çevresini saran atmosferi meydana getirir. Hava hayatın en önemli şartlarından biridir. Hava olmasa, hayat olmazdı.

Su: Tabiatta her üç halde de (sıvı, katı, buhar) bulunan hayatın başlıca maddesidir. Sıcakta buharlaşan, soğukta donan su, göl ve denizlerde sıvı, kar ve buzullarda katı, havada gaz durumundadır.

Havayı temizliyoruz suyu arıtıyoruz ve bunları sadece siz daha kaliteli yaşayın diye yapıyoruz. Vizyonumuz yaşamın en temel ihtiyacı olan hava ve suya en saf haliyle size ulaştırmaktır. .
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Water :flores Su Arıtma Ve Hava Temizleme
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Ev Gereçleri
Yetkili Kişi: Ebru Çelik
Adres: Cevizli Mah. Anafartalar Cad. No:12 Kartal
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 4333577
Web Sitesi: www.waterflores.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Water :flores Su firma bilgileri. Water :flores Su adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Water :flores Su ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Water :flores Su Arıtma Ve Hava Temizleme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-02-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.