Webbilet Seyahat Hizmetleri

Şirket Hakkında
Webbilet olarak 2011 yılında kurulan şirketimiz, ulaşım hizmetleri biletleri tedariki konusunda deneyimli çalışanlardan oluşan bilet satış ve dağıtım organizasyonudur. Bu iş modeline uygun olarak internet tabanlı yaygın bilet satış ve dağıtım ağı oluşturulmuştur. Şirketimiz Türkiye’nin her köşesine ve Dünya’nın birçok bölgesine ulaşım konusunda bayilerinde verilen hizmeti internet ortamındaki platformuna da aktararak müşterilerinin parmaklarının ucuna kadar getirmekte ve gerekli desteği vermektedir. Bu konudaki ihtiyacı otobüs firmaları ve havayolu şirketleri ile en güvenli şekilde sağlamaktadır.

Webbilet olarak şirketimiz devamlı olarak alanında her türlü imkanı kullanarak gelişmekte ve büyümektedir. İnternet sitemizden yapılacak bilet teminleri ile ilgili müşterilerimiz istedikleri ulaşım firmalarını seçebilmekte, istedikleri zaman-saat aralığını belirleyebilmekte ve fiyat karşılaştırmaları yapabilme imkanı bulabilmektedirler.
Webbilet Seyahat Hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Webbilet Seyahat Hizmetleri
Sektörü: Turizm / Otel » Ulaşım
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
Yetkili Kişi: Niyazi Kürkçü
Adres: Cumhuriye Mah. Gezinti Sok. No:2 Beykent/Büyükçekmece/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8730017
Web Sitesi: www.webbilet.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Webbilet Seyahat Hizmetleri firma bilgileri. Webbilet Seyahat Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Webbilet Seyahat Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Webbilet Seyahat Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.