Wellness

"İyi Görün İyi Hisset"

Şirket Hakkında
Wellness, Çorum ili Yeniyol Mahallesi Sel Sokak Kip iş Merkezi no 33/3-4 adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Organik Gıda sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Bekir KAPLAN dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Sağlıklı beslendiğinizden emin misiniz?
Hızla artan dünya nüfusuna gıda yetiştirebilmek için aşırı miktarda hormon ve kimyasal gübreler veriliyor.
Dünya sağlık örgütünün verilerine göre 20 yıl önceki portakaldan aldığımız c vitamini şuan 24 portakaldan karşılayabiliyoruz. Ancak bunun yanında olumsuz hava koşulları, yememiz gerekip de eksik aldıklarımız, yememiz gerekenleri fazla tükettiğimiz için vücudumuzu olumsuz yönde etkiliyor.
Şuan çevrenize bir bakın herkeste kolesterol, şeker, tansiyon, kalp, damar hastalıkları, aşırı kilo, kemik erimesi, stres, baş ağrısı, felç, enerji düşüklüğü var.
Doktor randevularının %70 i sağlıksız beslenmeden kaynaklanıyor.
Bizden randevu alıp nasıl besleneceğinize ve Beslenme Kaynaklı Rahatsızlıklardan nasıl kurtulabileceğinize ve Korunabileceğinize dair Ücretsiz Bir Danışmanlık Alabilirsiniz.
İletişim Bilgileri
Firma: Wellness
Sektörü: Gıda / Tarım » Organik Gıda
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Kişisel Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: Bekir KAPLAN
Adres: Yeniyol Mahallesi Sel Sokak Kip iş Merkezi no 33/3-4
Şehir: Çorum
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 4572994
Faks: (364) - 3123088
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İş Fırsatı
Yaşanmakta olan Glabal krizi iş fırsatına çevirebilirsiniz.
Wellness firma bilgileri. Wellness adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Wellness ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Wellness firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.