Wifi Hizmeti Mobil Medya Ltd.şti.

"hayat mobil dünyada"

Şirket Hakkında
2010 yılında sektör tecrübesi ile iletişim sektöründe toplu sms paketleri ile başladığımız sektörde reklam ve iletişim ağını genişletip 10 yıldır telekominikasyon tanıtım hizmetleri vermekteyiz. Geniş marka portföyüne, kurumsal çözüm ortakları ve kendi geliştirdiği ürün ve servisleri ile hizmet etmektedir.

Dünyada yükselen akıllı telefon ve tablet ve wifi vinn ve reklam iletişim sektöründe mobil, markaları müşterileri ile buluşturma adına en etkin mecra olarak giderek artan önemi ile reklam dünyasında payını arttırırken, yılların birikimi ile wifi hizmeti adı altında , markaları için aynı zamanda danışmanlık hizmetleri ve markaya özel iletişim ve raklam çözümleri geliştirmektedir.

Amacımız, markalarımız için en doğru ürünleri ve çözümleri entegre kurgularla birleştirerek, mobil alandaki tüm ihtiyaçlarına uçtan uca çözümler sunan ve bu sayede uzun soluklu işbirliklerine imza atan pazarlama ve satış doğru analiz yapan mobildeki çözüm ortakları olmak.

Amacımızı gerçekleştirmenin en doğru yolunun işini severek ve bilerek yapmak, hızla gelişen iletişim ve mobil dünyadaki yenilikleri sürekli takip etmek ve her zaman daha iyiyi başarmak için özveriyle çalışmak olduğunu biliyoruz.

Her biri alanında uzman olan ve mobilin gücüne inanan satış, pazarlama, müşteri hizmetleri ve IT ekibimiz ile markalarımıza hizmet vermekten ve mobil pazarlama alanında başarılarına ortak olmaktan dolayı gururluyuz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Wifi Hizmeti Mobil Medya Ltd.şti.
Sektörü: Teknoloji » Teknoloji Diğer
İkincil Sektörü:Teknoloji » Teknoloji Diğer
Yetkili Kişi: Tekin Kara
Adres: Fatih / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (552) - 7982525
Web Sitesi: http://www.wifihizmeti.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Wifi Hizmeti Mobil firma bilgileri. Wifi Hizmeti Mobil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Wifi Hizmeti Mobil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Wifi Hizmeti Mobil Medya Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-04-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.