Wo Loves Parfume

Şirket Hakkında
Hey Kimya Kozmetik ; parfüm sektöründeki güçlü üretim bilgisi, sürdürülebilir kalite anlayışı, son teknolojik imkanları kullanma misyonuyla yoluna dev adımlarla devam eden firmamız ; sektördeki açıklığı hissederek açık parfüm piyasasında kurumsal pazara hakim olmak isteyen bir marka WO LOVES 'ı yaratarak sektöre farklılık getirmiştir.
WO LOVES ; açık parfüm piyasasına kaliteli ve kalıcı kadın ve erkek kokularından oluşan bir koleksiyonla Avrupa Standartlarında ve uygun limitlerde üretim yaparak tüketicinin beğenisine sunulmaktadır.
Üretimin her aşamasında otomasyon hakim olup WO LOVES parfümleri el değmeden hazırlanmaktadır.Ürünlerimiz kimyagerlerimizin kontrolü altında üretilmekte ve laboratuvardaki testlerden başarıyla geçmektedir.
Çiçek, oryantal, baharat ve fresh kokulardan oluşan koleksiyonumuzda beğendiğiniz markaların açık parfümleri bulunmaktadır.
Kaliteli ürün kaliteli hammaddeden üretilir prensibi ile sektördeki lider firmalardan tedarik yapan Hey Kimya & Kozmetik , üretiminde kullanmış olduğu hammaddeler dünya genelinde kabul edilen, Sağlık Bakanlığından onaylı IFRA (International Fragrance Association) ve RIFM ( Research Institute for Fragrance Materials) standartlarına uygundur.400 Çeşitle 42 şubeyle hizmetinzde.. WO LOVES PARFUME
Wo Loves Parfume
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Wo Loves Parfume
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Parfüm
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
Yetkili Kişi: ZİYA AKYÜZ
Adres: merkez.mah.cömerttürk sok.no :25/c GÜNGÖREN
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5060042
Web Sitesi: www.wolovesparfume.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Wo Loves Açık Parfüm Bayiliği 212 506 00 42
WO LOVES Parfümün bayilik politikasında öncelik bayilerimizin karlılığını yükseltmekdir. Bayilerimiz bizim için müşteri değil iş ortağımızdır. Bayiler...
Wo Loves Parfume firma bilgileri. Wo Loves Parfume adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Wo Loves Parfume ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Wo Loves Parfume firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.