Wonder Internatıonal Gayrimenkul

"SİZ İSTEYİN BİZ DÜNYAYI SATALIM"

Şirket Hakkında
Wonder Internatıonal Gayrimenkul Şirketi Amerikada yaşanan ve tüm dünyaya yayılan büyük gayrimenkul krizinden(mortgage) gayrimenkul şirketlerinin en az zararla çıkması ve eskisinden daha iyi rekabet edebilir hale gelmesi için geliştirilmiş özellikle Türkiyede, tüm Türki Cumhuriyetlerinde ve Avrupada Uygulana bilirliği ve kar getirisi çok daha fazla olan geliştirilmiş bir gayrimenkul sisteminin Türkiyede ki ilk temsilcisidir. Türkiyenin tüm il ve ilçelerine Tüm Türki Cumhuriyetlerine ve Avrupa ve Ortadoğu Ülkelerine Bayilikler Verilecektir.
Wonder Internatıonal Gayrimenkul
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Wonder Internatıonal Gayrimenkul
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
Yetkili Kişi: Silver Nayt
Adres: Bağdat cad. Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 0000000
Faks: (216) - 0000000
Web Sitesi: www.wondergayrimenkul.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Wonder Internatıonal Gayrimenkul firma bilgileri. Wonder Internatıonal Gayrimenkul adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Wonder Internatıonal Gayrimenkul ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Wonder Internatıonal Gayrimenkul firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.