Www.doktordoktora.org Tıp Doktorlarının Buluşma Noktası…

Şirket Hakkında
Tıp fakültesinden mezun hekimler ya da henüz tıp öğrenimini sürdüren öğrencilerin üye olabildiği bir sosyal ve mesleki paylaşım platformudur. Tıp alanında güncel bilgiye ve akademik içeriğe kolayca ulaşabileceğiniz, kongre, seminer gibi etkinliklerden haberdar olabileceğiniz, mesleğiniz ile ilgili veya mesleğiniz dışındaki her türlü konuda yazışabileceğiniz, tedavi ettiğiniz vakaları meslektaşlarınızla paylaşabileceğiniz, herhangi bir hastalıkla ilgili konusunda uzmanına kolayca ulaşarak konsülte edebileceğiniz, özgeçmişinizi, yapmış olduğunuz çalışmaları ve mesleki yeterliliklerinizi paylaşabileceğiniz, eski arkadaşlarınızı bulabileceğiniz, yeni arkadaşlıklar edinebileceğiniz, merak uyandıran fısıltıları, efsane olmuş olayları ve kişileri takip edebileceğiniz, doktor ile doktoru bir araya getiren, tüm tıp camiasını aynı çatı altında buluşturan, hipokrat yeminine sadık, deontolojiye ve etik değerlere bağlı, bir iletişim ortamıdır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Www.doktordoktora.org Tıp Doktorlarının Buluşma Noktası…
Sektörü: Bilgisayar » Web
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Özgür Yavuz
Adres: Selime Hatun Camii Sok. No:13/7 Gümüşsuyu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2519150
Web Sitesi: www.doktordoktora.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Www.doktordoktora.org Tıp firma bilgileri. Www.doktordoktora.org Tıp adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Www.doktordoktora.org Tıp ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Www.doktordoktora.org Tıp Doktorlarının Buluşma Noktası… firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.