Www.sporkariyerim.com

Şirket Hakkında
Türkiyenin ilk ve tek spor İnsan Kaynakları Kariyer sitesi olmanın sorumluluğunun bilincinde olan sporkariyerim.com Spor sektöründe, spor insan kaynakları ihtiyaçlarını karşılamada yaratıcı çözümler üreten, yaratıcı ekip ruhunu, takım çalışmasıyla bütünleştiren, iş ortağı olduğumuz firma ekipleri ile ortak amaçlar doğrultusunda işbirliği içinde çalışmayı hedefleyen destek ekipleri oluşturarak yöneten, farkı fark yaratarak göstererek sürekli gelişim göstermektedir.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri ve mezunlarından oluşan ve her geçen gün daha da büyüyen bir ekip ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Tamamıyla kendi içimizde gelişen Sporkariyerim’in 4 farklı iş ünitesi de (Spor İnsan Kaynakları/ Eğitim/ İletişim/ Etkinlik Yönetimi ) kendilerine özel stratejiler çerçevesinde faaliyetlerini sürdürmektedirler. Bunun sonucu olarak stratejinin kullanımı, rakipleri inceleme, dünya ve sektörü takip gibi uygulamaları yaratma imkanlarını sağlamaktayız.

Yaptığı işlerin, ekip olarak haklı gururunu yaşayan sporkariyerim yeniliklerin takipçisi değil, yeniliklerin öncüsü olmuş ve olmaya devam edecektir. Bizler çalıştığımız kurumlar ile aynı hedefi benimseyen onların amaçlarını kendi amaçlarımız olarak gören ve sorunlara karşı çözüm önerileri, çalışma metotları ile zoru başaran sizin ihtiyaç duyduğunuz spor insan kaynakları hizmetlerini size sunarak, büyük bir kurum olma yolunda hızla ilerlemekteyiz.

Hedefimiz hayallerinizi gerçekleştirecek işi ve kişiyi size bulmak ve sizlerin memnuniyeti için çalışmaya devam etmektir.

Vizyonumuz;
İş ortaklarımızın; Büyüme Ve Gelişme Stratejilerine Ortak Olmak.

Misyonumuz;
Lider, Öncü, Sürekli Gelişen, Güncel, Yenilikçi bir yapı ile hayallerinizin gerçekleşmesine katkı sağlamak.
Www.sporkariyerim.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Www.sporkariyerim.com
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
Yetkili Kişi: Şenol GÜNEŞ
Adres: USKUDAR /İSTANBUL NUHKUYUSU CAD BURDUR APTNO 23/18
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 2974480
Web Sitesi: www.sporkariyerim.com
Ürünleri
spor merkezlerine spor eğitmen ihtiyacınızı karsılıyoruz..
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Www.sporkariyerim.com firma bilgileri. Www.sporkariyerim.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Www.sporkariyerim.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Www.sporkariyerim.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.