X-kote

Şirket Hakkında
X-kote tamamen profesyonel bir ürün olup, kişilerin yapabileceği bir uygulama ve ürün değildir. Araba , yat-tekne, uçak helikopter icin X-kote uygulaması yaptırmak isteyenler veya bayilik başvurusu için sizi iletişim ve bayilik talepleri sayfalarına yönlendiriyoruz.
2004 yılında araştırma geliştirme ve testler sonucunda X-kote Boya Yenileme Sistemi dünyaya tanıtıldı. Dünyadaki ilk elle uygulanan Poliuretan clearcoat boya yenileyici özel bir üründür. X-kote bir boya olmayıp, dünyada ilk ve tek otomobil yat tekne uçak helikopter kaportalarını boyasız fabrika ayarlarına geri döndüren ve uzun süren dayanıklı özel bir kimyasaldır. X-kote profesyonel bir ürün olduğu için bu uygulamanın mutlaka yetkili bayiler tarafından yapılması şarttır. Yetkili bayilerin uyguladığı özel teknikler doğrultusunda kesin sonuca ulaşılır. Standard yenileme ürünleri zımparalanmış ve altı boşaltılmış zeminlerde ancak uygulanabilir. Aksi takdirde bu ürünler kendini kısa sürede bırakır. X-kote özel bir ürün olduğundan zımpara yapmadan ve zemin boşaltmadan kaportaya yapışmasından dolayı boyayı yenilemesi ve canlandırması %100 mükemmel sonuç vermektedir. X-kote standart ürünlerden farklı olarak kapı kollarına, farlara ve stop lambalarına da uygulanabilir.
Otomotiv Boyalari
Bugünki otomotiv boyaları iki katmandan oluşur. Birincisi anaboya (basecoat) ikincisi parlaklık ve canlılık veren (clearcoat) katmanlardır. Clearcoat lens gibi derinlik sağlayan katman olduğundan, bu katman çilzidiğinde ve yıprandığında derinlik ve parlaklık kaybolur. X-kote aracın çiziklerini yok ederek aracin boyasındaki derinliği ve parlaklığı tekrar maksimum düzeyde eski haline getirir. Bazı araçların boyası tek katmandan oluşur (gelcoat). Bunlarada aynı şekilde X-kote uygulayarak derinliği ve parlaklığı saglanır. Aynı zamanda X-kote uygulanan tüm kaportalarda güneş ışınlarından ve iklim sartlarindan korur. Gunes isinlari iklim sartlari boya yipranmasi ve paslanmanin bir numarali düşmanıdır.
X-kote bir vernik değildir, bo
X-kote
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: X-kote
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bakım / Boya
Yetkili Kişi: İlker ALPER
Adres: Kayadibi Mah. Atatürk Cad. No/109
Şehir: Afyon
Ülke: Türkiye
Telefon: (555) - 2741903
Web Sitesi: www.x-kote.com.tr - www.x-kote.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
X-kote firma bilgileri. X-kote adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda X-kote ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

X-kote firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.