X-ray Center Agop Havluciyan X Ray Güvenlik Sistemleri Merkezi

Şirket Hakkında
X-Ray Center Güvenlik Sistemleri, 1999 yılından bu yana Türkiyede faaliyette olup, RAPISCAN Systems firmasının Türkiye mümessilliğini ifa etmektedir. Kuruluşundan bu güne Türkiye genelinde 700 adet X-Ray Bagaj Arama Cihazı ve 1.250 adet metale duyarlı Kapı Tipi Geçit Detektörünün satışını gerçekleştirmiş olup, bu cihazların satış sonrası servis ve bakım hizmetlerini de her geçen gün gelişen teknik kadrosu ve taşıtlarıyla kesintisiz olarak yerine getirmektedir.   

X-Ray Center Güvenlik Sistemlerinin referansları arasında; Türkiyenin önde gelen fuar alanları, iş ve alışveriş merkezleri, kargo müdürlükleri, cezaevleri, 5 yıldızlı oteller, banka genel müdürlükleri, askeri birlikler, askeri birlikler, gümrük ve limanlar, belediyeye bağlı kuruluşlar, müzeler, telekomünikasyon merkezleri, yazılı ve görsel basın organları genel müdürlükleri ve Türkiyenin üst düzey kamu kuruluşları yer almaktadır.2008 yılında

Rapiscan Systemsin dünya genelindeki tüm temsilcilikleri arasında 3.sıraya yerleşen firmamız, başarısında katkısı bulunan tüm müşterilerine ve çalışanlarına teşekkür eder.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: X-ray Center Agop Havluciyan X Ray Güvenlik Sistemleri Merkezi
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik
İkincil Sektörü:Güvenlik » Giriş Kontrol Sistemleri
Yetkili Kişi: Levent Şen
Adres: Nuripasa mah. 15. sok. no:21 Zeytinburnu 34760-İstanbul/Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6651328
Web Sitesi: www.x-raycenter.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
X-ray Center Agop firma bilgileri. X-ray Center Agop adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda X-ray Center Agop ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

X-ray Center Agop Havluciyan X Ray Güvenlik Sistemleri Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.