Xen Bilişim Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Kurumların bilişim konusundaki talep, ihtiyaç ve sorunlarına 360 derece hizmet vermeyi amaçlayan ve bu doğrultuda bilgi-bilişim teknolojileri konusunda kurumlara özel servis, destek ve danışmanlık hizmetleri veren dinamik, yenilikçi ve girişimci kadroya sahip bir bilişim firmasıyız.
Xen Bilişim olarak biz; güçlü iş ortaklıkları ile sürdürülebilir büyümeyi hedefleyip sektör bağlamında fark yaratacak uygulama ve çözümler geliştirmek, yine, yakın geçmiş dönemde gerçekleşen teknolojik yenilikler ile değişen ihtiyaçları göz önünde bulundurarak, bilgi teknolojilerinin iş hayatınızın her alanında en doğru şekilde konumlandırmanız için gereken her çabayı gösterip sizleri en doğru iş uygulamaları ile tanıştırıp çalıştırabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.
Yazılımdan donanıma, donanımdan sanallaştırma ve bulut bilişim hizmetlerine, erp-crm ve ticari otomasyonlara varıncaya kadar sizlerin ihtiyacı olan her ne ise gerek kendi personelimiz ile beraber gerekse çözüm ortaklarımız ile hareket ederek taleplerinizin karşılanmasında, sorunlarınızın  çözümünde ve uzun soluklu iş ortaklıkları geliştirmek için bize güvenebilirsiniz.
Bugün geldiğimiz noktada geride bıraktığımız 10 yıllık sektör tecrübesi, Microsoft Silver Partner Yetkinliği ve yüzlerce memnun müşteri referansı ile sizlere;  her zaman ulaşılabilir, her zaman çözüm odaklı ve daima size fayda sağlayacak bir oluşum olacağımızın sözünü rahatlıkla veriyoruz.
Xen Bilişim Ltd.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Xen Bilişim Ltd. Şti.
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar
Yetkili Kişi: İsmet Öztürk
Adres: Şirinevler Mah. Mahmutbey Cad. İmren İş Merkezi No:14/30 Bahçelievler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 2595949
Web Sitesi: www.xen.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Xen Bilişim Ltd. firma bilgileri. Xen Bilişim Ltd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Xen Bilişim Ltd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Xen Bilişim Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-09-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.