Yağmur Dizayn

Şirket Hakkında
Yağmur Dizayn, konusunda uzman profesyonel kadrosu, çözüm ortakları ile birlikte, mağaza ve market ekipmanları imalatı yapmakta, Mağaza ve Market projelerini yönetmekte, demirbaş yatırım danışmanlığı yapmakta, dış cepheden iç mekana projeler üretmektedir. Uzun yıllar perakende sektöründe görev alan şirket yöneticileri, perakende sektöründeki tecrübelerin birikimi olarak 2008 yılında faaliyetlerine Yağmur Dizayn olarak başlamıştır ve güvenililirliği sağlayan başarılı projelere imza atarak büyümesini sürdüren bir firma olmuştur. Kendi alanında uzman 40'dan fazla çalışanıyla bundan sonra da başarılı projelere imza atmak için yoluna devam etmektedir. Sektörün gereksinimlerini ve hassasiyetlerini özümseyerek ekonomik, uzun ömürlü, modüler yapıdaki ürünleri müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

YATIRIM DANIŞMANLIĞI KONUSUNDA UZMAN
Bugüne kadar 250 – 3500 metrekare arasında değişen ölçeklerde bir çok mağaza-market projesini hayata geçirmiş bulunmaktayız. Tavan döşemelerinden yer döşemelerine, Manav reyonlarından Kasap reyonlarına kadar tüm demirbaş yatırımlarında yerinde ve ekonomik çözümler ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

HİZMETLERİYLE ÇÖZÜM ORTAĞINIZ
Yağmur dizayn olarak çözüm ürettiğimiz alanlar; manav reyonları, dış cephe kompozit kaplama, Alüminyum doğrama işleri, Discount mağaza kurulumu, ahşap reyonlar, dekoratif ahşap tavanlar, ekmek reyonları, danışma bankoları ve emanet dolapları, bakliyat reyonları, kuruyemiş reyonları, baharat reyonları, bazalar, kolon kaplamaları, market ekipmanları.

HER ZAMAN DAHA İYİSİ İÇİN…
Yağmur Dizayn, ekonomik, uzun ömürlü, modüler yapıdaki ürünlerini tercih eden sektörünün öncü firmalarından oluşan müşteri portföyüyle, alanında profesyonel çözüm ortaklarıyla birlikte ürün gamını geliştirmekte, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle, zamanında ve sorunsuz iş teslimi yaparak güvenilirliğini sağlamlaştırarak bu alanda seçkin bir firma olma yolunda hızla ilerlemektedir. Reklamımız, yaptığımız işlerdir diye
Yağmur Dizayn
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yağmur Dizayn
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
Yetkili Kişi: Bahri Gün
Adres: Ahmet Yesevi Mahallesi Bosna Bulvarı NO:60/1 S.BEYLİ/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5921944
Web Sitesi: www.yagmurdizayn.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yağmur Dizayn firma bilgileri. Yağmur Dizayn adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yağmur Dizayn ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yağmur Dizayn firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.