Yağmur Fuarcılık, Yayıncılık Ve Tanıtım

Şirket Hakkında
1995 yılında yayınlamaya başladığı Plastik & Ambalaj Teknolojileri Dergisi ile faaliyetine başlayan Yağmur Fuarcılık, Avrasya Bölgesinin uluslararası iki büyük sektörel fuarının organizasyonunu yapmaktadır.İzmir Kültürparkta düzenlenen fuarlardan biri, İPAF olarak bilinen Uluslararası Plastik ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı , diğeri ise sektörün nabzını tutan ve 3T olarak bilinen Uluslararası Metal İşleme, Kalıp ve Otomasyon Teknolojileri Fuarıdır.
Yağmur Fuarcılık, Yayıncılık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Metal sektörünün Türkiye’deki en önemli uluslararası etkinliklerinden biri olan 3T Fuarı bu yıl Aralık ayında kapılarını açacak

3–6 Aralık 2009 tarihleri arasında düzenlenecek 3T, Metal İşleme, Kalıp ve Otomasyon Teknolojileri Fuarı’na yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 700 firmanın katılması bekleniyor

İzmir Kültür park Uluslararası Fuar Merkezi’nde, 25 bin metrekare alanda 8’inci kez gerçekleştirilecek olan 3T, Metal İşleme, Kalıp ve Otomasyon Teknolojileri Fuarı, bu yıl 3–6 Aralık 2009 tarihleri arasında kapılarını açacak. Her yıl Mayıs ayında düzenlenen fuar, katılımcıların talepleri doğrultusunda iş potansiyelinin daha yüksek olduğu Aralık ayında düzenlenerek daha yüksek bir ziyaretçi ve katılımcı sayısına ulaşmayı hedefliyor.

3 Temel teknolojiyi ihtiyaç sahiplerine aynı anda sunuyor!

Üretimde üç temel süreç olan CNC Makine Teknolojisini, Endüstriyel Tasarımı ve Otomasyon Teknolojisini bir araya getiren 3 T fuarı, aynı zamanda Türkiye’de her yıl düzenlenen en büyük uluslararası tek sektör fuarı olma özelliğini taşıyor.
Üretim süreçlerini aynı çatı altında birleştirerek maliyetleri düşüren ve küresel rekabeti sürdürülebilir kılan 3T Fuarı, sanayicilere ışık tutuyor.
3T Metal İşleme, Kalıp ve Otomasyon Teknolojileri Fuarı sahip olduğu üçlü teknoloji konsepti ile yurt genelindeki tüm sanayicilerin ihtiyaçlarına, bir bütün olarak çözüm üretmesini sağlıyor. Dünyanın dört bir yanından gelen ve gelişmiş teknolojileri kullanarak rekabet şansını artırmak isteyen pek
İletişim Bilgileri
Firma: Yağmur Fuarcılık, Yayıncılık Ve Tanıtım
Sektörü: Hizmet » Fuar Organizasyon
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik Ürün Acenteleri
Yetkili Kişi: Yasemin Erkimen
Adres: Mecidye Cad. Cüre İşhanı No:16 Kat:2 Mecidiyeköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2724560
Web Sitesi: www.yagmurfuarcilik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yağmur Fuarcılık, Yayıncılık firma bilgileri. Yağmur Fuarcılık, Yayıncılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yağmur Fuarcılık, Yayıncılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yağmur Fuarcılık, Yayıncılık Ve Tanıtım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.